Basert på forskjellige studier som er gjort, viser marihuana seg å ha en rekke andre fordeler for helsen, som sjelden er kjent for mange mennesker. Bak den dårlige antagelsen til mennesker om marihuana, viser det seg at det er en positiv side eller fordel for helsen. Lær mer om CBD Olje Norge – Kjøp Helt LOVLIG! ~ CBDRevo.no. Her er fordelene med cannabis for helsen:

Glaukom forebygging

Denne planten kan brukes til å behandle og forhindre øyne fra glaukom. Glaukom er en sykdom som øker trykket i øyeeplet, skader synsnerven og får en person til å miste synet.

Basert på forskning utført av National Eye Institute tidlig på 1970-tallet, kan marihuana redusere intraokulært trykk (IOP), også kalt øyetrykk, hos mennesker med normalt trykk og personer med glaukom. Denne effekten er i stand til å bremse prosessen med denne sykdommen mens den forhindrer blindhet.

Det forhindrer anfall på grunn av epilepsi

En studie utført i 2003 viste at marihuana kan forhindre anfall på grunn av epilepsi. Robert J. DeLorenzo, fra Virginia Commonwealth University, gir dette planteekstraktet og dets syntetiske form i epilepsimus.

Dette legemidlet blir gitt til mus som har anfall i 10 timer. Som et resultat kan cannabinoider i denne planten kontrollere anfall ved å holde hjerneceller responsive for å kontrollere stimulering og regulere avslapning.

Det dreper kreftceller

Innholdet i cannabidiol kan stoppe kreft ved å slå av genet som heter Id-1. Dette beviset ble hentet fra en undersøkelse utført av en rekke forskere fra San Francisco ved California Pacific Medical Center i 2007. I de fleste scenarier antas det at cannabisekstrakt kan drepe andre kreftceller.

I tillegg viser bevis at marihuana også kan bidra til å bekjempe kvalme og oppkast som en bivirkning av cellegift. Til tross for mange studier som viser sikkerheten, er dette anlegget imidlertid ikke effektivt til å kontrollere eller herde kreft.